Nationale Makelaar Awards 2021
De genomineerden en prijswinnaars van de Nationale Makelaar Awards 2021. - Foto: Makelmania

Op donderdag 22 september worden in het Afas Theater de Nationale Makelaar Awards uitgereikt. Wie gaan er naar huis met de Oscars van de makelaardij? Wie erbij wil zijn heeft nog tot 17 september om kaarten te bestellen.

De inzendingen bieden een mooie diversiteit aan cases die een goed beeld geven van de huidige status van de makelaardij in Nederland. De jury – met toonaangevende professionals van binnen en buiten de makelaardij – heeft door een goede discussie de beste voorbeelden geselecteerd. Benieuwd wie de winnaars worden en wat de jury vindt? Kom naar de feestelijke uitreiking op 22 september.

Bestel direct je kaarten!

Dit zijn de 3 genomineerden voor elke categorie op alfabetische volgorde:

‍Beste Grown-up

 1. Krieger & Witte Makelaars
 2. Van Herk Makelaardij
 3. Vivantus

‍Beste Start-up

 1. GavoorA
 2. House.nl
 3. Jelle Ooteman Makelaars 

Beste Marketing

 1. Buurman Makelaardij
 2. Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
 3. Van Herk Makelaardij 

Beste Innovatie

 1. House.nl
 2. Van Sonsbeeck Makelaars
 3. Vivantus 

Beste Website

 1. Beumer
 2. Jelle Ooteman Makelaars
 3. KIJCK Makelaars

Beste Social

 1. Buurman Makelaardij
 2. EXTRA makelaars
 3. Rijndelta Makelaars 

Laat je inspireren op de uitreiking

De winnaars van de Nationale Makelaar Awards worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op 22 september in het Afas Theater in Leusden. Het thema is: Van Hollandse Makel(aard)ij. De uitreiking is voor de genomineerden tot iedereen die wil weten wat de laatste ontwikkelingen zijn in de makelaardij.

Wat je kunt verwachten? Krijg inzicht in de beste cases in de makelaardij. En laat je inspireren door topsprekers en interessante casestudies. Natuurlijk is er ook een netwerkborrel met Hollandse hapjes en drankjes om de awards en de makelaardij te vieren.

Kaarten voor de uitreiking van en aansluitende borrel zijn tot 17 september hier te koop. De uitreiking wordt mede mogelijk gemaakt door OGonline, Yisual, Blinqlab, Viewie Media en eztat.‍