Deze maand in Vastgoed

Vastgoed editie 10

Op de cover: Quintin Schevernels, ceo funda:

‘Funda is hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers’, klinkt het op de site. En: ‘Funda loopt voorop met de nieuwste toepassingen van internet bij het zoeken naar en vinden van vastgoed.’ Aan ambities dus geen gebrek bij het 125 medewerkers tellende bedrijf. Quintin Schevernels, ceo sinds juni van dit jaar: “In 2019 gaan we die claims echt proberen waar te maken. ”

Wat wordt er verdiend in de makelaardij?

De hoogte van iemands salaris is nog altijd een taboe, ook in de makelaardij. Toch is het goed om daar meer inzicht in te krijgen. Wat verdient de ene makelaar ten opzichte van de andere, en wat zijn zijn groeimogelijkheden op financieel vlak? 2B Connected zocht het uit.   

Helpdesk: de ins en outs van het bestemmingsplan

Het is uw taak als makelaar om onderzoek te doen naar de bestemming van een pand. Maar hoe pakt u dit aan? En hoe ver reikt uw verantwoordelijkheid precies? Planoloog ir. Frank Helsloot van adviesbureau HavenLand zet de belangrijkste vragen én antwoorden op een rij. 

Koplopers: drie trendwatchers blikken vooruit

We staan op de drempel naar 2019. Waar gaat het heen? Nog minder aanbod en stijgende prijzen, of stort de economie in, inclusief de woningmarkt? Wordt alles anders of meer van hetzelfde? Drie toekomstverkenners laten hun licht schijnen op het nieuwe jaar.

Laatste editie ontvangen?

Wilt u deze editie nog ontvangen? De mogelijkheden:

  • Neem een Proefabonnement en geef aan dat u het abonnement in wilt laten gaan met editie 10;
  • Neem een Digitaal Abonnement en krijg digitale toegang tot alle edities van Vastgoed van 2015, 2016, 2017 en 2018;
  • Neem een Vastgoed Compleet Abonnement en geef aan dat u het abonnement in wilt laten gaan met editie 10. Dit abonnement bestaat uit verschillende unieke abonnementendeals;