woensdag, februari 8, 2023
invoering biedlogboek voor makelaars

Moeizame start invoering biedlogboek voor makelaars

0
De invoering van het biedlogboek voor makelaars komt moeizaam van de grond omdat de twee aanbieders, Eerlijk Bieden en databedrijf Realworks, ruziën over de technische aspecten. Dit blijkt uit een rondgang van het FD.
tuchtcommissie vastgoedprofessionals

Branche lanceert onafhankelijke Tuchtcommissie Vastgoedprofessionals

0
NVM, VBO en Vastgoedpro hebben met drie andere organisaties een nieuwe onafhankelijke Tuchtcommissie Vastgoedprofessionals opgericht.
Woningbouw Schiphol

RvS zet opnieuw streep door woningbouw bij Schiphol

0
De Raad van State heeft opnieuw een streep gezet door de bouw van 700 nieuwbouwwoningen bij luchthaven Schiphol. KLM had bezwaar gemaakt tegen de bouwplannen.

VEH fel tegen BKR-registratie hypotheekschulden

0
Het Bureau Krediet Registratie (BKR) wil volgend jaar ook de hypotheekschulden van huizenbezitters opslaan. Dat zou volgens de stichting die het schuldenregister beheert nodig zijn om kwetsbare starters op de woningmarkt beter te beschermen tegen te hoge schulden. Vereniging Eigen Huis heeft hier bezwaar tegen.
bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Het belang van een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

0
Tijdens het koop- en verkoopproces en andere bedrijfsactiviteiten van de makelaar kan er helaas wel eens iets mis gaan. Het is daarom belangrijk om een goede bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben.