zondag, december 4, 2022
huisopkoper

Een huis laten opkopen door een huisopkoper; hoe werkt het?

0
Voor wie nu al opkijkt tegen de administratieve rompslomp bij het verkopen van jouw woning, is een woning- of huisopkoper een ideale manier om het verkopen van de woning snel af te ronden.  Partnercontent...
Nationale Makelaar Awards 2022

Vivantus met twee awards grote winnaar Nationale Makelaar Awards 2022

0
Donderdagmiddag 22 september zijn de Nationale Makelaar Awards 2022 uitgereikt. Vivantus mag zich de grootste winnaar noemen.

Helpdesk: social selling

0
Social media bieden een uitgelezen kans om (potentiële) klanten te bereiken en vast te houden. Dat is ook in een oververhitte woningmarkt geen overbodige luxe. Hoe moeten woningmakelaars dit aanpakken?
buurtmailings

‘Onze buurtmailings zien er een stuk professioneler uit’

0
Is een buurtbewoner op zoek naar een huis binnen dezelfde buurt of kent hij iemand die op zoek is? Dan wil je natuurlijk wel dat de mailing er professioneel uitziet. Met de buurtmailing laat je buurtbewoners weten dat er een huis te koop staat.
Tips en tricks van drie online marketing experts

Tips en tricks van drie online marketing experts

0
Hoe communiceert de makelaar het beste met zijn doelgroep in ons digitale tijdperk? Online natuurlijk. Om nieuw aanbod te krijgen is het juist voor makelaars belangrijk om doelgroepgerichte berichten te verzenden, zoals via social...