donderdag, september 23, 2021
ceo Funda

CEO funda vertrekt na ‘langlopende discussies’

0
De CEO van funda, Quintin Schevernels, stapt op. Het bedrijf laat maandag weten dat hij aan het eind van het jaar vertrekt vanwege "de langlopende discussies op aandeelhoudersniveau".
Eerlijk Bieden

VBO en Eerlijk Bieden lanceren gezamenlijk online biedformulier

0
Branchevereniging VBO en het platform Eerlijk Bieden zijn een samenwerking aangegaan om het koopproces voor de consument transparanter en eerlijker te maken. De pilot, waaraan alle 1.250 VBO-leden kunnen deelnemen, gaat halverwege september van...
ceo funda

NVM wil vasthouden aan meerderheidsbelang Funda

0
NVM wil de controle over huizensite Funda voorlopig niet kwijt. Er dreigt daarmee een nieuw conflict met een groep minderheidsaandeelhouders die juist pleit voor een grote, nieuwe aandeelhouder.
Vastgoed Actueel Makelaarsland

ING trekt zich terug uit Makelaarsland

0
Het bestuur van Makelaarsland en ING zijn voornemens Makelaarsland zelfstandig verder te laten gaan. Dat betekent dat ING zich terugtrekt als grootaandeelhouder en dat het bestuur van Makelaarsland alle klanten en medewerkers overneemt. Makelaarsland werd...
Open Huizen Dag

NVM presenteert nieuwe opzet Open Huizen Dag

0
De NVM heeft een nieuwe opzet bekend gemaakt van de Open Huizen Dag. Geïnteresseerde consumenten met vragen over hun woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of het woningaanbod kunnen in de nieuwe opzet een persoonlijke afspraak maken met een makelaar.