donderdag, augustus 18, 2022
verduurzaming gezondheid

CBS: positief effect verduurzaming op gezondheid

0
Maatregelen om de woning te verduurzamen kunnen ook een positief effect hebben op de gezondheid van bewoners. Vooral betere isolatie en een duurzamer energielabel hebben impact. Dat blijkt uit een rapport van het CBS.
ING Intermediair Index

ING: verduurzaming onderdeel van 84% hypotheekgesprekken

0
Bij het merendeel (84%) van de hypotheekgesprekken is duurzaamheid een onderdeel van het gesprek. Bij twee derde van de gesprekken brengt de adviseur het thema duurzaamheid of verduurzaming zelf ter sprake. Dat blijkt uit cijfers...
verduurzaming gezondheid

Label C € 30.000 meer waard dan vergelijkbare woning met G

0
Een woning met energielabel C brengt gemiddeld 7,9% meer op dan een vergelijkbare woning met een G-label. Dat blijkt uit onderzoek van Brainbay, het databureau van NVM, dat de relatie tussen energielabel, woningwaarde en verkoopbaarheid heeft onderzocht.
Tips voor woningeigenaren

Tips voor woningeigenaren waardoor een woning meer waard wordt

0
De laatste maanden lijkt de rek een beetje uit de woningmarkt. Daarom tips voor woningeigenaren om de waarde van hun woning te laten stijgen.
Een derde van de huishoudens gaat investeren in verduurzaming

Een derde van de huishoudens gaat investeren in verduurzaming

0
Zo’n 30% van de Nederlandse huishoudens is van plan in 2022 de woning te verduurzamen. Dat komt neer op tenminste 2,4 miljoen woningen en een gezamenlijke investering van € 5,1 miljard.