woensdag, september 22, 2021
isolatiebeleid

Isolatiebeleid moet op de schop, ‘miljoenen huizen versneld isoleren’

0
CDA, GroenLinks en ChristenUnie hebben het Manifest Nationaal Isolatieprogramma gepresenteerd, een plan om het isolatiebeleid op de schop te nemen.
woningen verduurzaamd

‘Twee miljoen woningen kunnen nu al betaalbaar worden verduurzaamd’

0
Er zijn twee miljoen woningen in Nederland die bij nu al betaalbaar kunnen worden verduurzaamd. De investeringen hierin verdienen zich binnen vijftien jaar terug. Bij één miljoen huizen is de investering zelfs binnen tien jaar terug verdiend en dus winstgevend.
subsidie zonnepanelen

Pot voor subsidie zonnepanelen leeg

0
De Subsidieregeling Coöperatieve Energievoorziening (SCE), waar energiecoöperaties gebruik van kunnen maken om gesubsidieerd zonnepanelen aan leggen, is veel populairder dan verwacht. De pot voor dit jaar is nu al leeg.
duurzaamheidsmaatregelen

Makelaars: Isolatie en zonnepanelen goed voor verkoopprijs

0
Isolatie en zonnepanelen zijn duurzaamheidsmaatregelen die volgens makelaars het meest positieve effect hebben op de verkoopprijs van een woning. Dat blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie en NVM onder bijna 600 makelaars.
aantal hypotheekaanvragen

Aantal hypotheekaanvragen voor aankoop woning naar dieptepunt

0
Het aantal hypotheekaanvragen voor de aankoop van een huis daalde in het tweede kwartaal van 2021 met 22 procent in vergelijking met dezelfde periode in 2020. Dat blijkt uit cijfers van De Hypotheker. Hypotheken...