Eefje Voogd Makelaardij
Eefje Voogd en Marco Hekman (CBRE). - Foto: CBRE

CBRE heeft per 1 november Eefje Voogd Makelaardij in Amsterdam overgenomen. Hiermee breidt de vastgoedadviseur zijn dienstverlening verder uit. Eefje Voogd is een van de grotere woningmakelaars in Amsterdam.

Vastgoedadviseur CBRE zet met deze uitbreiding voor het eerst voet op de woningmarkt. De samenwerking met Eefje Voogd Makelaardij betekent voor CBRE een belangrijke aanvulling op de klantgroepen die CBRE Nederland bedient. Tegelijkertijd stelt het Eefje Voogd Makelaardij in staat om verder de groeien en de organisatie breder in te zetten, ook in andere steden.

Eefje Voogd Makelaardij is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en verhuur van nieuwbouw en bestaande woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar blijft onder haar eigen handelsnaam opereren met oprichter Eefje Voogd aan het hoofd van het team met 30 medewerkers.

‘Belangstelling van investeerders voor nieuwbouw’

Marco Hekman, CEO Nederland en Divisional President Advisory Services Continentaal Europa van CBRE: “Door de sterke vraag naar woningen is er grote belangstelling van investeerders voor nieuwbouwontwikkelingen. Deze investering stelt ons ons in staat om een groeiend aantal klanten in de sector te voorzien van een volledig aanbod van advies- en transactiediensten. De consumentenkennis die Eefje Voogd Makelaardij in huis heeft, is de perfecte aanvulling op onze business-to-business kennis van de beleggersmarkt.”

Eefje Voogd: ‘Meer vraag naar onze diensten’

Eefje Voogd, oprichter en CEO van Eefje Voogd Makelaardij: “We hebben de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Daarbij zien we een toename in de vraag naar onze diensten. Niet alleen voor de afzet van woningen, maar ook in de consultancy en op het gebied van data en research. Daarnaast worden wij steeds meer gevraagd om in andere steden aan de slag te gaan. Om persoonlijke, kwalitatieve service te kunnen blijven leveren, hebben we een sterke gedegen operationele en strategische partner nodig. Die hebben we gevonden in CBRE. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.”