Shirley Kneepkens Vastgoedpro

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering van Vastgoedpro op 30 september is Shirley Kneepkens verkozen tot bestuursvoorzitter van Vastgoedpro. Kneepkens volgt hiermee het vertrouwde gezicht van Jan-Kees Duvekot op.

Met Kneepkens heeft Vastgoedpro een ervaren bestuurder aan het roer. Kneepkens maakt al zeven jaar deel uit van het algemeen bestuur en trad sinds mei al op als waarnemend voorzitter. Vastgoedpro is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals.

Kneepkens Vastgoedpro
Shirley Kneepkens. – Foto: Vastgoedpro

Shirley Kneepkens aan wieg keurmerk Vakkundig gekeurd

Kneepkens heeft een makelaarskantoor in Berkel-Enschot en is tevens taxateur. Als bestuurder stond ze mede aan de wieg van het keurmerk Vakkundig gekeurd voor de bouwkundige keurders. Het uitbouwen van het keurmerk, het faciliteren van de makelaar die zijn vak steeds digitaler ziet worden en de uitdagingen die de taxateur heeft bij de veranderende eisen aan de taxaties, zijn haar belangrijkste speerpunten in de komende periode.

‘Drie disciplines versterken elkaar’

“Met de drie disciplines binnen onze beroepsvereniging, te weten makelen, taxeren en bouwkundig keuren, zijn we uniek”, aldus Kneepkens. “De uitdaging daarvan is de beroepen niet afzonderlijk te bekijken, maar elkaar te laten versterken. Door met elkaar samen te werken en van elkaar te leren, worden we beter en kunnen we onze klanten beter bedienen.“