REBS

Daarom kies je voor REBS

Als professional wil je voorop blijven lopen. Elke dag weer. Daarom is er REBS, dé nummer 1 opleider voor koplopers. Slimmer, sneller én innovatief.

Onze missie

Samenwerken aan groei, innovatie en werkgeluk voor een mooie toekomst in de vastgoedmarkt en makelaardij. Dát is onze missie. Wij zorgen voor innovatieve opleidingen, trainingen, leading events, bedrijfsacademies, services en communities.

Tevreden klanten staan bij ons centraal. Daarom hebben we de 9+ organisatie ingevoerd: wij blijven je graag verrassen, onszelf verbeteren en gaan nét dat stapje verder. Alles voor een optimale klantbeleving met premium content, topdocenten, maatwerk en service.

Onze Permanente Educatie Service

Met de REBS Permanente Educatie Service helpen wij jou met het slim regelen van je permanente educatie voor het NRVT, RICS, VastgoedCert, VBO, VastgoedPro of KRMT-register.

Geef binnen 1 minuut online je educatiebehoefte, je gewenste opleiding en startperiode aan ons door. Dan krijg je van ons binnen 1 werkdag een educatieplan op maat in je mailbox. Volledig gebaseerd op jouw educatiebehoefte en wensen. Dus bespaar tijd en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend aan

Onze opleidingen

Bekijk al onze opleidingen op www.rebs.nl.

Onze events

Makelmania

Makelmania is hét toonaangevende antwoord in een razendsnel veranderende makelaardij. Het 1-daagse event Makelmania is dé enige ontmoetingsplaats voor alle belangrijke spelers in de makelaardij. Van makelaars en franchises. Tot nieuwbouwspecialisten en techbedrijven.

Met Makelmania ben je verzekerd van de juiste trends, ontwikkelingen, inzichten, best practices, software tools en connecties waarmee je direct aan de slag kunt voor een mooie toekomst in de nieuwe markt. Bij deelname krijg je 6 PE-punten voor NRVT en VastgoedCert.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.makelmania.nl.

Nationale Makelaar Awards

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards is een initiatief van REBS en worden jaarlijks uitgereikt op Makelmania.

Ga voor meer informatie over de Nationale Makelaar Awards naar www.nationalemakelaarawards.nl.

TaxatieSummit

De TaxatieSummit is de 1-daagse ontmoetingsplaats voor alle belangrijke taxateurs en spelers in taxaties. Van taxateurs, financierders en ontwikkelaars tot beleggers en techbedrijven. Met vooraanstaande keynote sprekers, talkshows, workshops en de Nationale Taxatie Battle.

Met de TaxatieSummit ben je verzekerd van de juiste trends, ontwikkelingen, best practices en tools waarmee je direct aan de slag kunt met futureproof taxeren. Bij deelname krijg je 8 PE-punten NRVT, VastgoedCert of RICS.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.taxatiesummit.nl.