4e9f0977a587eb434c4aa2d74092353d_L

Vastgoed Magazine en Vastgoed Business School gaan dit jaar door met de organisatie van de Marketing Bootcamp voor makelaars. In 2013 zijn maar liefst vier succesvolle edities van de Bootcamp gehouden. De eerste editie van 2014 vindt op 27 en 28 februari plaats, wederom op Kasteel Sterkenburg.

 

Vastgoed Magazine en Vastgoed Business School gaan dit jaar door met de organisatie van de Marketing Bootcamp voor makelaars. In 2013 zijn maar liefst vier succesvolle edities van de Bootcamp gehouden. De eerste editie van 2014 vindt op 27 en 28 februari plaats, wederom op Kasteel Sterkenburg.

 

Deze uitdagende, tweedaagse makelaarstraining (20 PE-punten voor de NVM Vakgroep Wonen) helpt makelaars zich scherp te positioneren, te specialiseren en brengt de belangrijkste marketingvaardigheden over. De Marketing Bootcamp helpt makelaars met het maken van hun eigen strijdplan om de markt te veroveren. 

Topsprekers

Diverse topsprekers brengen unieke marketingkennis en commerciële vaardigheden op u over. Het interactieve programma staat bol van discussies, cases, praktijkvoorbeelden en tips & tricks. Zij helpen u het strijdplan samen te stellen.

Nieuw businessmodel

Deze uitdagende tweedaagse Marketing Bootcamp is de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe business modellen te ontwerpen en uit te werken. Na afloop heeft u een strijdplan dat volledig is toegesneden op uw eigen kantoor.

Verdien je inschrijfgeld terug

Uniek is dat deelnemers aan de Marketing Bootcamp hun vers samengestelde plan mogen pitchen aan een jury. De winnaar van deze pitch verdient zijn inschrijfgeld terug.

Geen concurrentie

Per gemeente kan slechts één makelaar deelnemen. Tijdens de Marketing Bootcamp kunt u een strijdplan maken en prangende vragen op tafel gooien zonder dat uw concurrenten over uw schouders meekijken.

 

Klik hier om u direct in te schrijven

 

Wat vinden de deelnemers van de Marketing Bootcamp?

“Op de Marketing Bootcamp zit je een inspirerende omgeving met goed eten, goede ideeën, tips, inzichten én veel plezier. De cursus heeft er voor mij toe geleid dat ik mijn marketingplan zal herzien.”

Bas Cornelisse – De La Haye Makelaardij

 

“Ik ben altijd benieuwd naar hoe anderen het doen, en spar graag over nieuwe mogelijkheden. In mijn iPhone heb ik een lijstje met ideeën en dat lijstje is deze Bootcamp een heel stuk langer geworden.”

Edwin Brockhoff – Brockhoff Makelaars 

 

“Wat ik goed vind aan deze Bootcamp is dat je er geen directe concurrentmakelaars tegenkomt, omdat er uit elke gemeente maximaal één makelaar aanwezig is. Daarom kunnen we heel open en vrij met elkaar praten.”

Jan Willem Hamming – Makelaardij Hamming

 

“Het is leuk om hier op de Bootcamp met elkaar de discussie aan te gaan, over hoe de makelaardij er over een paar jaar uitziet bijvoorbeeld.”

Ramón Mossel – Ramón Mossel Makelaardij

 

“Ik voel me door deze bijeenkomsten weer ‘op scherp gezet’ en heb veel input gekregen. Vooral de praktische tips spraken mij erg aan.”

Ilonka Vierhout – Vierhout van Wonderen Makelaars & Taxateurs

 

“De Marketing Bootcamp is buitengewoon interessant met boeiende sprekers”

Frank Haze – Bijzonder Wonen

 

 

Meer informatie

Datum: 27 en 28 februari

Locatie: Kasteel Sterkenburg, Driebergen-Rijsenburg

PE-punten: 20 PE-studiepunten voor de NVM Vakgroep Wonen

Investering: 695,- euro p.p. (incl. diner en afsluitende borrel)

 

Klik hier om u direct in te schrijven