nationaal isolatiefonds

Woningeigenaren kunnen nu ook bij verzekeraar Centraal Beheer (CB) terecht voor woningisolatie. De verzekeraar breidt de dienst Duurzaam Woongemak uit. Sinds juni dit jaar biedt CB woningeigenaren al advies en hulp bij de aanschaf van zonnepanelen.

Sinds 10 december is het mogelijk een isolatiescan uit te voeren die inzicht geeft welke delen van het huis isolatie kunnen gebruiken.

Niet alleen verzekeringen maar ook diensten

Duurzaam Woongemak is de volgende dienst in de opmars van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden. Jaap de Groot, Business Development manager bij CB: “Veel consumenten willen hun huis wel verduurzamen, maar vinden het ingewikkeld. Ze weten niet goed waar ze moeten beginnen en wat er allemaal bij komt kijken. Daar helpen wij, samen met onze partners, ze graag een handje bij met de expertise die wij in huis hebben. Wij hebben als verzekeraar al jaren ervaring met woningonderhoud en weten hoe belangrijk het is dat dat goed gebeurt. De hulp die we bieden bij het aanschaffen en plaatsen van zonnepanelen wordt goed gewaardeerd, ruim 30.000 klanten hebben een dakscan uitgevoerd op de website en in korte tijd hebben al honderden klanten profijt van de zonnepanelen op hun dak.”

Isolatieservice

De Groot: “We introduceren nu de isolatieservice als nieuw onderdeel van Duurzaam Woongemak. Daarmee bieden we iedereen met een koopwoning hulp bij het isoleren van de woning. Op onze website kun je met de isolatiescan vrijblijvend bekijken op welke manieren je je woning beter zou kunnen isoleren. En wat de prijs is, de terugverdientijd en het effect op je energielabel en woningwaarde. Zo heeft de klant in twee minuten een eerste indicatie. Wil je vervolgens meer weten? Dan komt gratis en vrijblijvend een adviseur bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij beantwoordt alle vragen en bekijkt de mogelijkheden, zodat hij een goed advies kan geven en een daarbij passende offerte.”

Meer info en een directe link naar de scan op de website van Centraal Beheer

Bron: InFinance