dinsdag, maart 28, 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Congres ‘De nieuwe werkelijkheid van het middenhuursegment: denken in kansen’

maart 30 @ 12:00 - 18:00

Op donderdagmiddag 30 maart organiseert Vastgoedjournaal in samenwerking met Watson+Holmes en MVGM een congres dat volledig in het teken zal staan van de aangekondigde reguleringsmaatregelen voor de middenhuur.

De woningmarkt staat momenteel hoog op de agenda in politiek Den Haag. De aangekondigde Wet Regulering Middenhuur kan al enige tijd op veel (media)aandacht rekenen, waar partijen vaak lijnrecht tegenover elkaar staan. Hebben de maatregelen uit Den Haag wel het gewenste effect op de woningmarkt?

Inmiddels zijn de eerste onderzoeken en reacties gepubliceerd en heerst er in de markt veel sentiment rondom de maatregelen, negatief én positief. De markt lijkt op zoek te zijn naar positieve energie. De nieuwe maatregelen worden hoogstwaarschijnlijk een feit. Hoe kunnen we dan het beste halen uit de nieuwe omstandigheden? Wat zijn de nieuwe kansen? Tijdens dit congres nemen verschillende sprekers u mee in de kansen die zij zien voor de markt. Vanuit verschillende perspectieven wordt onderbouwd hoe er praktisch kan worden omgegaan met een veranderende omgeving.

Ronald de Nas neemt u graag mee langs verschillende perspectieven over de veranderende regelgeving. De middag zal worden afgesloten met een paneldiscussie over de oplossingen en mogelijkheden binnen de middenhuur en de woningmarkt. Mocht u een stelling willen inbrengen voor het panel, vernemen wij deze graag.

https://vastgoedjournaal.nl/events/event/262/congres-de-nieuwe-werkelijkheid-van-het-middenhuursegment-denken-in-kansen

 

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
12:00 - 18:00

Organisator

Vastgoedjournaal.nl

Locatie

Novotel Amsterdam City, Europaboulevard 10, 1083 AD Amsterdam