Congres Regulering Middenuursegment

Novotel Amsterdam City Europaboulevard 10, Amsterdam

Minister De Jonge is al sinds zijn aantreden begin 2022 bezig met plannen die tot doel hebben de woningbouwproductie aan te jagen én om de huurprijzen van woningen in het middensegment te reguleren. De eerste berichten die hij over de huurprijsregulering de wereld instuurde joegen de markt schrik aan en hadden meteen het tegenovergestelde effect van wat hij wilde bereiken: projectontwikkelaars zetten hun woningbouwplannen in de koelkast.

Alles over de nieuwe box 3-regeling

Noteer 18 januari alvast in uw agenda want dan organiseert Vastgoedjournaal met fiscalist Aad Rozendal een speciale sessie over de nieuwe box 3-regeling. Er is veel onzekerheid bij beleggers maar er zijn genoeg mogelijkheden om de schade te beperken.

Den Haag Vastgoed 2023

Caballero Fabriek Saturnusstrata 60, Den Haag

Op 1 februari 2023 organiseert SPRYG Real Estate Academy de 28e editie van het drukbezochte netwerkevent Den Haag Vastgoed. Met een groei naar pakweg 600.000 inwoners tegen 2030, die op krap 100km2 wonen, werken en recreëren is Den Haag een wereldstad.

Zakendoen in onzekere tijden

Novotel Amsterdam City Europaboulevard 10, Amsterdam

Hoe doe je zaken in deze onzekere tijd? Toonaangevende praktijkbeslissers uit de hele vastgoedketen vertellen tijdens dit congres hoe ze hiermee omgaan. Hoe handelen zij? Kopen en verkopen en ontwikkelen ze nog? Valt de markt stil? Waarderen zij af? Waar zien zij nog kansen? Daar gaat dit congres over.

Makelmania

Het eendaagse event Makelmania is dé ontmoetingsplaats voor alle belangrijke spelers in de makelaardij. Van makelaars en franchises, tot nieuwbouwspecialisten en techbedrijven.