woensdag, mei 31, 2023
rechtsbijstandsdiensten

Verschillende rechtsbijstandsdiensten voor de ondernemer

0
Een ondernemer zal hoe dan ook een keer voor juridische uitdagingen komen te staan. Juridische kwesties kunnen erg ingewikkeld zijn en er zijn dan ook soms professionals nodig om deze op te lossen. Gelukkig...
partners

Deze vier partners maken je als makelaar aantrekkelijker voor klanten

0
Samenwerkingen met partners zoals een taxatie- of een verhuisbedrijf maken je als makelaar aantrekkelijker voor je klanten. Waarom? Dat lees je in deze blog.
Duurzaam Funderingsherstel

Duurzaam Funderingsherstel ziet rol voor makelaars

0
Volgens Duurzaam Funderingsherstel kunnen makelaars mogelijke funderingsschade zelf vaststellen. Dat zegt directeur en eigenaar Marten de Jong.
5 handige tips voor het isoleren van je huis

5 handige tips voor het isoleren van je huis

0
Steeds vaker kiezen mensen in Nederland ervoor om hun woning te verduurzamen. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat een op de drie Nederlanders sinds de coronacrisis duurzamer wil leven. Dat blijkt uit onderzoek van MilieuCentraal.
beginner in de vastgoedwereld

3 Tips voor beginners in de vastgoedwereld

0
Voor een nieuwkomer in de vastgoedwereld kan het overweldigend zijn om te beginnen. Er zijn veel verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, van het vinden van investeringsmogelijkheden tot het begrijpen van het juridische en financiële aspect van vastgoedbeheer.