woensdag, september 22, 2021
assistent-makelaar

Makelaarsassist, uw persoonlijke assistent-makelaar

0
Komt u handen tekort op kantoor? Wilt u hulp bij backoffice-taken van een ervaren partij? Zoekt u een flexibele binnendienst voor het kantoor? Maar wilt u bovenal tijd en geld besparen? Doe het met Makelaarsassist, uw eigen assistent-makelaar.
TaxatieSummit

Alles over futureproof taxeren

0
TaxatieSummit is het grootste online event voor futureproof taxaties in commercieel vastgoed. Op 30 september komen hiervoor alle belangrijke taxateurs en spelers weer online samen.
REOC backofficediensten

Steeds meer makelaarskantoren kiezen voor uitbesteden backoffice

0
Hoe zorg je ervoor dat jouw kantoor op elk moment van de dag goed bereikbaar is? Real Estate Office Center (REOC) levert backoffice diensten exclusief voor makelaars en taxateurs. Hierdoor kun jij je klanten tijdens een bezichtiging of gesprek de volle aandacht geven, zonder dat je je druk hoeft te maken dat je die belangrijke leads mist.

Nationale Makelaar Awards: doe mee vóór 10 september

0
Wil jij je meten met de beste makelaars van Nederland? Aan klanten laten zien dat je een koploper bent? Of dat je gaat voor de beste klantrelatie? Doe dan voor 10 september gratis mee met de Nationale Makelaar Awards.
permanente educatie

Wacht niet te lang met het regelen van je permanente educatie voor dit jaar

0
31 december 2021 komt steeds dichterbij, dus wordt het nu écht tijd om die PE-punten te halen. Wil jij in 2021 ook slimmer je permanente educatie behalen voor NRVT, VastgoedCert of RICS? En hiermee meteen voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen? Een REBS-opleiding is precies wat jij zoekt met de beste experts, de laatste ontwikkelingen en best practices.