dinsdag, januari 18, 2022
starters 2022

Slechts een op de vijf starters verwacht in 2022 huis te kopen

0
20% van alle starters op de Nederlandse woningmarkt verwacht in 2022 hun eerste huis te kopen. Dit blijkt uit de Startersbarometer van Viisi Hypotheken.
stress

Helpdesk: 8 tips van een mental coach bij stress

0
Lastige praktijkproblemen, wie kent ze niet? Onze Vastgoed-helpdesk geeft antwoord. Deze keer: 8 tips van een mental coach bij stress.
afkoeling wongmarkt

Makelaarsland ziet tekenen afkoeling woningmarkt

0
Terwijl de huizenprijzen blijven stijgen, dalen de aantallen bezichtigingen en biedingen. In de laatste maand van 2021 werd het laagste gemiddelde aantal bezichtigingen per woning gemeten. Het gemiddeld aantal bezichtigingen per woning was in het laatste kwartaal ruim een kwart minder ten opzichte van de periode april tot en met juni.

Woningaanbod naar dieptepunt, NVM pleit voor ‘Bouwstimuleringsteam’

0
NVM-voorzitter Onno Hoes roept minister van Volkshuisvesting en Ruimte ordening Hugo de Jonge op om een 'Bouwstimuleringsteam' in het leven te roepen. Dat team moet bestaan uit experts uit de praktijk en het maatschappelijk middenveld die de minister adviseren over het aanjagen van woningbouw. 
München

Huurprijzen appartementen en studio’s stijgen in heel Europa

0
Huurprijzen van appartementen, kamers en studio's stijgen in heel Europa, meldt HousingAnywhere. Gemeentelijke boetes en beperkingen lijken niet te helpen om het tekort op de huurwoningmarkt op te lossen.