Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de Starter

27 september 2020 @ 08:00 - 3 oktober 2020 @ 17:00

starterslening

In de week van 27 september tot en met 3 oktober organiseert het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties samen met woonpartijen de Week van de Starter. Het doel van deze week is om de positie van starters op de woningmarkt te verbeteren door te zorgen voor een compleet en onafhankelijk overzicht van informatie. Minister Kajsa Ollongren: “Als starter is het al lastig genoeg om een passende woning te vinden. Informatievoorziening mag daarbij in ieder geval niet het struikelblok zijn.”

De juiste informatie hebben helpt bij het maken van deze belangrijke keuzes. Maar deze informatie is versnipperd over verschillende organisaties en informatiebronnen. Het is daardoor best moeilijk om snel een compleet overzicht te krijgen van de mogelijkheden die je hebt als starter op de woningmarkt.

Het ministerie van BZK organiseert de Week van de Starter samen met Aedes, Nederlandse Vereniging van Banken, Verbond van Verzekeraars, VBO, Vastgoedpro, NVM, De Hypotheekshop, SVn, Vereniging Eigen Huis en NHG. Het doel van deze week is om starters op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden waar zij alle benodigde informatie over het huren of kopen van hun eerste huis kunnen vinden. In de Week van de Starter wordt deze centrale plek onder de aandacht gebracht door het organiseren van verschillende events.

Gegevens

Begin:
27 september 2020 @ 08:00
Einde:
3 oktober 2020 @ 17:00
Evenement Tags:
Site:
https://weekvandestarter.nl/

Organisator

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties