woensdag, september 22, 2021
bouwkundige keuringen

Grote verschillen in kwaliteit bouwkundige keuringen, rol aankoopmakelaar belangrijk

0
Meer dan de helft van de bouwkundige keurders vindt dat er te veel keurders rondlopen die geen verstand van zaken hebben. Dit blijkt uit onderzoek onder bedrijven die bouwkundige keuringen uitvoeren.
Funda-certificaten

‘NVM wil meewerken aan verkoop Funda-certificaten aan derde partij’

0
Voorzitter Timo Smit van de groep minderheidsaandeelhouders van Funda zegt in een interview met Vastgoedmarkt dat met NVM gesprekken lopen over de verkoop van Funda-certificaten aan een derde partij.
assistent-makelaar

Makelaarsassist, uw persoonlijke assistent-makelaar

0
Komt u handen tekort op kantoor? Wilt u hulp bij backoffice-taken van een ervaren partij? Zoekt u een flexibele binnendienst voor het kantoor? Maar wilt u bovenal tijd en geld besparen? Doe het met Makelaarsassist, uw eigen assistent-makelaar.
Eerlijk Bieden

VBO en Eerlijk Bieden lanceren gezamenlijk online biedformulier

0
Branchevereniging VBO en het platform Eerlijk Bieden zijn een samenwerking aangegaan om het koopproces voor de consument transparanter en eerlijker te maken. De pilot, waaraan alle 1.250 VBO-leden kunnen deelnemen, gaat halverwege september van...
transparant biedsysteem

‘Transparant biedsysteem leidt tot hogere verkoopprijs’, werkwijze makelaars onder vuur

0
Een transparant biedsysteem levert een hogere verkoopprijs op dan het huidige gesloten biedsysteem, blijkt uit onderzoek van De Kleine Consultant (DKC) in opdracht van huizenplatform House.nl. Ondertussen ligt het huidige systeem steeds meer onder vuur, zo blijkt onder andere uit onderzoek van Radar.