Vastgoed Actueel Dag van het Vastgoed

De energiesector staat op zijn kop. De Dag van het Vastgoed gaat in op de veranderende wereld van energie. Elke bewoner krijgt ermee te maken. En daarmee ook elke woning. Dit zijn vier redenen om als professional in de woningmarkt De Dag van het Vastgoed niet te missen.

De energiesector staat op zijn kop. De Dag van het Vastgoed gaat in op de veranderende wereld van energie. Elke bewoner krijgt ermee te maken. En daarmee ook elke woning. Dit zijn vier redenen om als professional in de woningmarkt De Dag van het Vastgoed niet te missen.

1. Als professional volledig op de hoogte

Op het programma staan vooraanstaande sprekers die u meenemen in deze veranderende wereld. Hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid Jan Rotmans legt uit wat de gevolgen zijn voor de maatschappij, uw onderneming en privéleven.
Leo Brouwer, werkzaam bij de RVO, informeert over de laatste ontwikkelingen rondom ‘van het gas los’. Wanneer moet wat gerealiseerd zijn? Wat betekent dit voor onze woningvoorraad? Wat zijn de gevolgen voor kopers en verkopers?
Jeroen Scheer weet als Energietransitie Evangelist alles van het energiesysteem in de huizenmarkt. Scheer is kritisch op de voorgestelde maatregelen. Naar zijn visie kan zeker niet iedereen van het gas af en zijn maatregelen als een warmtepomp soms ronduit onzin. Goede waardering van de woning bij aankoop of verkoop begint volgens Scheer bij een juiste inschatting van de mogelijkheden van verduurzaming.
Avonturier en expeditieleider Wilco van Rooijen zal de dag afsluiten met een inspirerend verhaal waarom we zuinig moeten zijn op onze aarde en welke managementlessen hij haalde uit zijn expedities.

2. Volop netwerkmogelijkheden

De Dag van het Vastgoed biedt een uitgesproken moment om contact te leggen met vakgenoten en leveranciers. Op diverse momenten in het programma is daar dan ook uitgebreid tijd voor.

3. Alle relevante leveranciers bijeen op een beursvloer

Op de beursvloer treft u in een prettige ambiance alle leveranciers bij elkaar. Wel zo handig om weer eens te bijpraten met bestaande contacten. En wellicht kunt u ook nieuwe contacten leggen.

4. Voor iedere bezoeker een attentie

Voor iedere bezoeker heeft de organisatie een mooie Dopper klaar staan. Zo heeft u ook na De Dag van het Vastgoed nog een handig en duurzaam item dat u herinnert aan een inspirerende dag.

Ook leuk om te weten: Vastgoed Actueel is mediapartner van De Dag van het Vastgoed en biedt interactieve sessies met interviews op de beursvloer, op het podium van Vastgoedpro.

U kunt nu nog registreren voor de laatste beschikbare tickets via www.dagvanhetvastgoed.nl.
Deelname aan De Dag van het Vastgoed is gratis (na inschrijving en op vertoon van uw ticket).