Als makelaar weet je als geen ander hoe belangrijk marketing is voor je bedrijf. Of je nu een website voor een te koop staande woning maakt, een advertentie op Google plaatst of een brochure uitdeelt; met marketing kun je jouw naamsbekendheid vergroten, sneller woningen verkopen en je bedrijf laten groeien. En dat wil je natuurlijk! Maar wat zet je in en hoe pak je het aan?

Partnercontent van Factotum

Marketing is onmisbaar in elke branche. Zo ook in de makelaardij. Factotum merkt dat een mix aan marketingmiddelen cruciaal is om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Woningwebsite

Hoe fijn is het als je een woning wilt verkopen en daar binnen 5 minuten een prachtige en professionele website voor kunt maken? Met de tool van Factotum wordt alle benodigde informatie automatisch ingeladen.

Papieren brochure

Net zo eenvoudig kun je ook een brochure maken van objecten die je in de verkoop hebt staan. Niet alleen goede reclame voor de woning, maar ook voor jouw makelaarskantoor.

Social media

Zet je socialmediakanalen in om je publiek te laten weten wat je doet en wat je verkoopt. Dit kun je organisch doen, maar ook via social advertising op Facebook, Instagram, Pinterest, Google en LinkedIn.

E-mailmarketing

Als mensen niet op zoek gaan naar jou, ga dan op zoek naar hen. In een e-mail kun je goed je actuele aanbod laten zien en andere nieuwtjes delen. Zo blijf je top of mind bij je klantenbestand.

Buurtmailing

Nu we vooral online communiceren, val je als makelaar enorm op als je een persoonlijk kaartje stuurt. Daarom heeft Factotum de buurtmailing in het leven geroepen.

Ga zelf aan de slag!

Wij helpen je graag. Benieuwd naar de media en middelen die je via het Factotum marketing platform kunt maken en inzetten? Ontdek hoe, wat en wanneer op Factotum.nl en vraag het inspiratiepakket aan op www.factotum.nl/ikweetwelbeter

Factotum

Marketing voor makelaars
0297 230 320 | info@factotum.nl