Woningmakelaar van het Jaar

U heeft nog maar t/m 13 oktober om stemmen te werven voor de klantwaarde awards. Wilt u zichzelf verzekeren van de eerste plek? Zorg dan dat u deze laatste dagen nog optimaal benut. 

U heeft nog maar t/m 13 oktober om stemmen te werven voor de klantwaarde awards. Wilt u zichzelf verzekeren van de eerste plek? Zorg dan dat u deze laatste dagen nog optimaal benut. Op de promotiepagina binnen uw account op vindt u verschillende handige tools om stemmen te werven onder uw klanten.

Genomineerden
Op 18 oktober maakt Vastgoed de genomineerden van de verschillende klantwaarde awards én de jury award live bekend op Facebook. Houd onze Facebook dus in de gaten zodat u deze spannende onthulling niet mist!

De uitreiking
Alle awards worden donderdag 9 november uitgereikt in De Veerensmederij te Amersfoort. Van 20.00 uur tot 23.30 uur is deze avond gevuld met inspirerende pitches door collega makelaars, kritische vragen van de vakjury, humor, spannende onthullingsmomenten, versnaperingen, netwerkmogelijkheden en een ontladend feest. Tickets voor de uitreiking koopt u vanaf 6 oktober. Bekijk hier alvast de ticketinformatie.