Jan-Kees Duvekot

Na 11 jaar is Jan-Kees Duvekot op 23 mei afgetreden als bestuursvoorzitter van beroepsvereniging Vastgoedpro. Na het aflopen van zijn laatste termijn kon Duvekot statutair niet meer herkozen worden.

Algemeen bestuurslid Shirley Kneepkens neemt voorlopig de functie van bestuursvoorzitter over. Als gevolg van de coronacris vindt de algemene ledenvergadering voor de bestuursverkiezing na de zomer plaats.

Bestuursvoorzitter sinds de oprichting

Jan-Kees Duvekot is al sinds de oprichting van Vastgoedpro bestuursvoorzitter. Daarvoor was hij 7 jaar voorzitter van de Landelijke Makelaars Vereniging (LMV). Deze vereniging fuseerde in 2009 met de vereniging van Register Vastgoed Taxateurs (RvT) waaruit Vastgoedpro is ontstaan.

De beroepsvereniging is medeoprichter van VastgoedCert en STenV en organisator van grote evenementen zoals het jaarlijkse Nationaal Symposium Makelaardij  en de Dag van het Vastgoed.

Shirley Kneepkens

Shirley Kneepkens

Shirley Kneepkens is sinds april 2013 lid van het algemeen bestuur en daarmee een ervaren bestuurder. Ze heeft  inhoudelijk mede vorm gegeven aan het beleid van Vastgoedpro. In haar dagelijks leven heeft ze een eigen makelaarskantoor in Berkel-Enschot. Kneepkens is zowel makelaar als taxateur.

Dagvoorzitter

Na zijn aftreden als bestuursvoorzitter van Vastgoedpro zal Jan-Kees Duvekot zich weer meer gaan richten op zijn onderneming, Duvekot Makelaardij en Advies. Daarnaast gaat hij zich richten op het professioneel dagvoorzitterschap bij congressen en zakelijke bijeenkomsten.