vrijdag, oktober 7, 2022

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eindhoven Vastgoed 2022

oktober 19 @ 08:00 - 17:00

Wat is ervoor nodig om regio Eindhoven succesvol te transformeren naar een plek om gemengd te wonen, werken en recreëren zonder de bestaande leef- en werkomgeving te raken? Daarover gaat het tijdens het netwerkevent Eindhoven Vastgoed van SPRYG Real Estate Academy.

De innovatieve regio Eindhoven groeit flink. Dat zien we terug in het aantal inwoners, studenten en werkgelegenheid. Dit heeft gevolgen voor de mobiliteit, woningbouwopgave, duurzame leefomgeving en zelfs het hoogspanningsnet. Wat is ervoor nodig om regio Eindhoven succesvol te transformeren naar een plek om gemengd te wonen, werken en recreëren? Hoe doen we dat zonder de bestaande leef- en werkomgeving te raken?

Dat hoort u tijdens deze tweede editie van het netwerkevent Eindhoven Vastgoed van SPRYG Real Estate Academy, locatie Brainport Industries Campus (BIC). In een middag gaan we in gesprek met bestuurders en de meest actieve vastgoedpartijen. Topsprekers praten u bij over de actuele trends en ontwikkelingen en uw vastgoedkansen in de regio Eindhoven.

Meer info en inschrijven

Gegevens

Datum:
oktober 19
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Tags:
Site:
https://spryg.com/nl/events/eindhoven-vastgoed