Vastgoed_AVG_Special

Vastgoed innoveert: vanwege de veranderende mediabehoefte van onze lezers hebben we besloten om Vastgoed ook digitaal uit te geven. Dit jaar maken we 4 vernieuwende digitale edities rondom actuele thema’s en 6 printedities waaronder de bekende specials met de Gemeentenranking en de Top100. De eerste Vastgoed Digitaal is nu uit en staat in het teken van de AVG.

Vastgoed Digitaal – Special AVG

De eerste editie van Vastgoed Digitaal staat in het teken van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei ingaat. ‘Deze editie bevat minstens zoveel waardevolle inhoud als onze reguliere printmagazines, and then some’, aldus Geesje Rietveld, hoofdredacteur van Vastgoed. ‘Dit digitale magazine bevat namelijk naast teksten en afbeeldingen, ook de nieuwste aflevering van Vastgoed TV, diverse video’s en tig linken naar meer relevante artikelen, websites, LinkedIn groepen en twee whitepapers. AVG-leken die wat meer uitleg nodig hebben, kunnen dat met één klik op de knop in het juridische introductie-artikel opvragen, terwijl lezers met iets meer AVG-kennis niet onnodig veel informatie krijgen. Informatievoorziening op maat, zo u wilt. En uiteraard volledig mobielvriendelijk zodat u alle informatie letterlijk bij de hand heeft.’

De special bevat onder andere:

  • een interview met voorzitter Autoriteit Persoongegevens Aleid Wolfsen
  • een introductie in de AVG voor woningmakelaars
  • de nieuwe Vastgoed TV met Christian van Gils van EyeMove die vertelt hoe een ethische hacker hen op scherp zette

Vastgoed Digitaal ontvangen

Heeft u een abonnement op Vastgoed, dan ontvangt u het Digitale Magazine via de mail. Wanneer u deze nog niet heeft ontvangen beschikken wij hoogstwaarschijnlijk niet over een (werkend) e-mailadres. Klik hier om een e-mailadres aan uw abonneegegevens toe te voegen zodat u de komende edities direct ontvangt.

Heeft u geen abonnement? Dan kunt u de eerste editie van Vastgoed Digitaal nu eenmalig gratis aanvragen. Laat onderstaand uw e-mailadres achter om deze editie te ontvangen (scroll een stukje naar beneden voor het invulveld).